Deurautomaat

Deurautomaat – elektrische dranger

Deurautomaat

Deurautomaten van ABL beveiliging kunt u exact naar wens krijgen. We maken onderscheid in de prijs, de situatie waarin deze komt, het type deur, en de aan te sluiten elementen. Samen met de klant bepalen we welke deurautomaat de beste oplossing is.

Deurautomaten in elke situatie:

Elektrische drangers van ABL beveiliging zijn geschikt voor dubbele deuren, lage kozijnen, vluchtdeuren etc. Maar als specialisten kijken we ook naar de zwaarte van de deur, het aantal handelingen dat de automaat moet verrichten, of het een binnen of buitendeur is, etc. Kortom een deurautomaat van ABL beveiliging betekend een goede oplossing.

Deurautomaat van merk…

Als merkonafhankelijke specialist verkopen wij deurautomaten van diverse merken. Hierbij moet u denken aan een Besam deurautomaar, Dorma deurautomaat, Entrematic deurautomaat, Ditec deurautomaat, Assa abloy deurautomaat etc. Daarnaast onderhouden we ook andere merken als de Faac deurautomaat, Kemko deurautomaat, Kone deurautomaat.
 

EN16005

Deurautomaten van ABL beveiliging voldoen aan de EN16005 normering. Tijdens het offerte traject kunt u aangeven of u hier gebruik van wilt maken. Afhankelijk van de situatie zijn er dan een aantal elementen verplicht: veiligheidssensoren, vingerbeschermingen bij de scharnieren, onderhoud, etc.
Wanneer u persoonlijk geadviseerd wilt worden, kunt u contact opnemen via 0318 481432 of uw vraag stellen via het contactformulier.

Waarom een deurautomaat van ABL beveiliging:

·         Als specialist weten we, wat we moeten toepassen.
·         Als merkonafhankelijke partij, hebben we geen voorkeur om een merk te verkopen, maar een oplossing
·         U heeft één aanspreekpunt voor alle elementen
·         Ook elektronische sloten past ABL beveiliging in eigen beheer toe.
·         U maakt gebruik van ons advies, een vakkundige montage, de nazorg, en waar wenselijk het onderhoud.

Meer informatie

Nog vragen over dit product? Wilt u een offerte voor een deurautomaat? Voor advies, levering en/of montage zijn wij u graag van dienst. Mail naar info@ablbeveiliging.nl of bel 0318 48 14 32.

Prijs deurautomaat

De prijs van een toegangssysteem is afhankelijk van diverse componenten. Wanneer u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op, om u in dit offerte traject te begeleiden.
 
 Uw naam:
 Bedrijfsnaam:
 Adres:
 Postcode:
 Woonplaats:
*Telefoonnummer:
*Emailadres:
*Uw vraag / Opmerking: