Nieuws
EN16005 Normering
EN16005 Normering
Veiligheidsnormen voor elektronisch gestuurde deurautomaten. EN16005 Normering, ofwel knelbeveiliging is een beveiliging voor de gebruiker.  
 
De EN16005 Normering is een vereiste toepassing voor deuren die zijn uitgerust met elektronisch gestuurde deurautomaten.    
 
Wat houdt deze normering in?
Deze normering is er voor om te zorgen dat de gebruiker niet klem komt te zitten tussen de deur en het kozijn. Door middel van een sensor die in de draaicirkel van de deur mensen en objecten kan decteren. Zodra de sensor iets in de draaicirkel gedetecteerd heeft zal de deur niet verder sluiten, en weer open gestuurd worden.

Met de EN16005 normering hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat oudere of beperkte bewoners/bezoekers van uw pand vast komen te zitten tussen de deur. Aangezien zij langer de tijd nodig hebben om door de deur heen te komen.
 
ABL Beveiliging heeft diverse van deze systemen in het assortiment, zodat merkonafhankelijk advies gegeven kan worden en de klant de beste oplossing krijgt.
Heeft u nog een vraag of wilt u direct een afspraak maken, maak dan gebruik van de button hier onder of bel ons even op.
 
 
EN16005_Normering_veiliheidsensor_ABL 
 
<< Terug